Sennheiser Momentum True Wireless 3 Oordopjes Zwart

De Sennheiser Momentum True Wireless 3 zijn handige draadloze oordopjes. Vooral voor onderweg zijn ze jouw ideale metgezel! Door noise cancelling en een goede bas geniet je maximaal van jouw favoriete artiest.
Voordelen van de Sennheiser Momentum True Wireless 3
* Actieve noise cancelling sluit je af van omgevingsgeluiden
* Personaliseer het geluid met de Smart Control app
* Batterijduur: 7uur + 21 uur
Sluit je af van de buitenwereld
Met de Sennheiser oordopjes wordt je helemaal één met de muziek. De actieve noise cancelling sluit je namelijk af van geluiden van buiten. Muziek klinkt daardoor nog intenser. De draadloze oordopjes laten je elk detail horen.
Persoonlijk geluid
Het geluid pas je helemaal aan naar jouw wensen in de Sennheiser Smart Control app. Daar geef je bijvoorbeeld aan hoe noise cancelling zijn werk moet doen of pas je de touch controls aan. De app zorgt hoe dan ook voor een comfortabele gebruikservaring.
Luister de hele dag door naar jouw favoriete muziek
De oordopjes gaan in totaal 28 uur mee! 7 uur van zichzelf, plus nog eens 21 uur van de oplaadcase. De oplaadcase is heel eenvoudig op te laden met de meegeleverde oplader, maar is nog makkelijk op te laden met de draadloze oplader. Deze is niet standaard meegeleverd, maar wel los verkrijgbaar! Kom live!
Webshop
Expert
Merk
Sennheiser
Kleur
Zwart
Categorie
Oordopjes
SKU
E1Pro
EAN
4260752330787
Dit product was voor het laatst verkrijgbaar op 03-06-2022
Prijs geschiedenis
Aanbieding 2263178. Toegevoegd op 23-05-2022
De aanbiedingen van alle grote shops op één website. Wij houden de prijzen bij zodat je zeker weet dat je een échte aanbieding te pakken hebt. Zelf controleren? Bekijk de prijs geschiedenis van producten of stel een prijs notificatie in!
Statistieken
2.267.148 producten
53.839.084 prijzen
Copyright © 2022 kopenindeaanbieding.nl - Logo door Gregor Cresnar - Homepage foto door Claudio Schwarz - Contact